Shrani datum: 14. - 15. November!

30

mednarodnih govorcev

12

medijskih nagrad

2

dni mreženja

1300

udeležencev

POIŠČITE NAVDIH

Sempl 2024

SEMPL je konferenca, ki se je morate udeležiti, če želite ostati v stiku z najnovejšimi medijskimi trendi, spoznati prelomne inovacije iz industrije ali pogledati v prihodnost stroke.

O SEMPLU

Prijavite se na naše e-novice

David Brier

Brand expert, designer, bestselling author, USA

The SEMPL Conference and the SEMPL team are world class. Professional, helpful, driven and tireless, they put on an event that was top shelf and very well received, empowering the professionals in their region that was an inspiration. The care given to each of us as speakers was attentive and of service. I put the SEMPL Conference at the head of the class for event organizers and coordinators.

Spremljajte nas

Preberi več

Lokacija

Novice

Izkoristite ekskluzivno 24-urno akcijo SUMMER BREEZE!

Pridružite se nam na SEMPL-u, največji regijski konferenci medijskih trendov, in izkoristite posebno ponudbo, ki je ne smete zamuditi! Samo 20. junija 2024 lahko polno kotizacijo pridobite za samo 390 EUR (+DDV)!

Spoznajte izjemno žirijo za nagrade Sempler!

Z veseljem in ponosom vam predstavljamo člane žirije tekmovanja za nagrade Sempler, ki jih bomo podelili po koncu prvega dne konference SEMPL, in sicer 14. novembra 2024 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Vse, kar potrebujemo, je malce potrpežljivosti

Na SEMPL-u se bomo posvetili iskanju odgovora na vprašanje, kako lahko blagovne znamke z razumevanjem in prilagajanjem obdobju nepotrpežljivosti bolje pritegnejo svoje občinstvo in dosežejo učinkovitejše rezultate. To potrebo po potrpežljivosti ponazarja podoba letošnjega SEMPL-a, v središču katerega je školjka z biseri.