S polnim želodcem do novega znanja

Tudi letos bo na SEMPL konferenci poskrbljeno za vrhunsko kulinarično izkušnjo. Kuharski mojstri hotela Bernardin bodo pripravili pravo gurmansko razvajanje, z več različnimi kosili, prilagojenimi tudi osebam z dietnimi omejitvami. Če imate vprašanje glede obrokov, vas prosimo, da nas kontaktirate, z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Domov / Novice / S polnim želodcem do novega znanja

Tudi letos bo na SEMPL konferenci poskrbljeno za vrhunsko kulinarično izkušnjo. Kuharski mojstri hotela Bernardin bodo pripravili pravo gurmansko razvajanje, z več različnimi kosili, prilagojenimi tudi osebam z dietnimi omejitvami. Če imate vprašanje glede obrokov, vas prosimo, da nas kontaktirate, z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Kosilo bo na voljo oba dneva konference, torej v četrtek, 14. novembra, in v petek, 15. novembra. Če ste že kupili kotizacijo in bi radi imeli kosilo na konferenci, nas kontaktirajte na info@sempl.si. Če pa ste v postopku nakupa kotizacij, lahko ob nakupu označite kosila in vas bo kuponček za kosilo pričakal na vaši akreditaciji.

Za zagotovitev zadostnih količin in prijetne kulinarične izkušnje za vse udeležence vas prosimo, da kosilo naročite in poravnate do 13. novembra.

Deli novico