SEMPL > Novice

Spoznajte izjemno žirijo za nagrade Sempler!

24.04.2024

Spoznajte izjemno žirijo za nagrade Sempler!

Kdo bo letos ocenjeval najboljše medijske strategije v regiji?

Z veseljem in ponosom vam predstavljamo člane žirije tekmovanja za nagrade Sempler, ki jih bomo podelili po koncu prvega dne konference SEMPL, in sicer 14. novembra 2024 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Desetčlansko žirijo medijskih strokovnjakov iz celotne regije bo vodila Nermina Mašala Kelić, izvršna direktorica medijske agencije UM Sarajevo, pri ocenjevanju del pa se ji bodo pridružili:
Aleš Muhič, direktor trženja, Pro Plus, Slovenija
Gregor Draksler, direktor oglaševanja in marketinga ter skrbnik marketinga na nivoju Skupine Emil Frey, P Automobil Import, Slovenija
Sanja Garaj Miloš, vodja korporativnega trženja, Skupina Podravka, Hrvaška
Jelena Milinković, vodja marketinga za razvoj kategorije in blagovne znamke, Atlantic Grupa, Slovenija
Mair Oruc, direktor, LUNA\TBWA Sarajevo, BiH
Barbara Pagon, medijska direktorica, Futura DDB, Slovenija
Viktorija Radojević Mavrič, direktorica področja marketinga, Mercator, Slovenija
Dragana Todorović, vodja oddelka za medijsko in prodajno trženje, A1 Srbija, Srbija
Tamma Žbontar, medijska direktorica, Pristop media, Slovenija

Podatki + kreativnost = zmaga!

»Odlična medijska kampanja pomeni usklajen splet kreativnosti, inovativnosti in strateškega razmišljanja ter visoko kakovost izvedbe. Izžarevati mora izvirnost, pa tudi sposobnost, da izstopa med številnimi drugimi kampanjami in nato vtisne dolgoročen pečat občinstvu kot tudi celotni komunikacijski industriji,« pravi predsednica žirije Nermina Mašala Kelić.

Če ste v svojih nedavnih medijskih akcijah uspešno in učinkovito združili podatke s kreativnostjo, ste zagotovo pravi kandidat za nagrade Sempler. Pripravite se in spremljajte SEMPL-ove objave, saj vam bomo kmalu razkrili, kdaj odpremo prijave del na edinstveno (in edino) medijsko tekmovanje v jadranski regiji.

Žarko Sakan

Žarko Sakan


Direktor, New Moment New Ideas Company

»Vtisi o Semplu so fantastični. Zelo dobro organizirana konferenca, veliko ljudi, dobra energija, odlična predavanja in zabava. Dobra vrednost za denar.«

Deli, kar ti je všeč