SEMPL > Novice

SEMPL odpira prijave

25.07.2023

SEMPL odpira prijave

SEMPL, regijska konferenca medijskih trendov, je že odprla prijave in z vznemirjenjem pričakuje tako komunikacijske presežke kot tudi prijave za osebno udeležbo. Ta specializiran in izobraževalen mednarodni dogodek za oglaševalce, medijske hiše in komunikatorje v Srednji in Jugovzhodni Evropi bo v Portorožu letos gostoval 19. in 20. oktobra. Po krajši odsotnosti bodo ta s soncem obsijan slovenski obmorski kraj ponovno obogatili ugledni strokovnjaki in najnovejše vsebine s področja medijske, marketinške in oglaševalske stroke.

Zanimanje za udeležbo na tem enkratnem srečanju trendsetterjev in presečišču komunikacijskih smernic je, predvsem po nekajletni odsotnosti, zelo veliko. Letos sta na voljo dve vrsti kotizacije, in sicer FULL PASS in AWARD CEREMONY + FRIDAY (četrtkova podelitev z zabavo in petkov program). Obe kotizaciji sta na voljo tudi kot POWER UP (z vključenim kosilom). Cena polne kotizacije (brez kosila) je enaka ceni polne kotizacije zadnjega Sempla v letu 2019 – 520,00 eur + DDV.

Miranda Mladin

Miranda Mladin


izvršna direktorica za centralni marketing in inovacije, Atlantic Grupa

V času hitrih in nepredvidljivih sprememb, moramo biti nujno informirani, če želimo kvalitetno opravljati svoj posel. Na drugi strani pa nam ravno ta dinamika povzroča pomanjkanje časa. V tem leži vrednost SEMPL-a. Na enem mestu, v odmerjenem času se lahko srečamo s precejšnjim številom kakovostnih govorcev, strokovnjakov na svojih področjih in tako ostanemo v stiku z dogajanjem v ožjem, regionalnem in globalnem okolju.

Deli, kar ti je všeč