SEMPL > Novice

Oblikujte prihodnost po svoji meri!

29.08.2023

Oblikujte prihodnost po svoji meri!

»To bo najboljše predavanje, kar ste jim kdaj prisluhnili. Zabavno bo, zapomnljivo in edinstveno, hkrati pa polno zelo uporabnih orodij, ki jih boste lahko uporabili v svojem življenju in pri delu, da boste oblikovali prihodnost, ki si jo želite.«

To udeležencem SEMPL-a obljublja dr. Max Mckeown, vizionar in strateški mislec, ki svetovno znanim podjetjem svetuje na področju strateškega razmišljanja, inovacij in vodenja. V svojih predavanjih se poslužuje neobičajnega, a izjemno privlačnega pristopa – svoje zamisli namreč sproti skicira na belo, nepopisano platno, o katerem govori kot o »tabli idej«. »Ljudje smo pač vizualne živali; stvari si lažje zapomnimo, če si jih vizualiziramo,« pravi.

Miranda Mladin

Miranda Mladin


izvršna direktorica za centralni marketing in inovacije, Atlantic Grupa

V času hitrih in nepredvidljivih sprememb, moramo biti nujno informirani, če želimo kvalitetno opravljati svoj posel. Na drugi strani pa nam ravno ta dinamika povzroča pomanjkanje časa. V tem leži vrednost SEMPL-a. Na enem mestu, v odmerjenem času se lahko srečamo s precejšnjim številom kakovostnih govorcev, strokovnjakov na svojih področjih in tako ostanemo v stiku z dogajanjem v ožjem, regionalnem in globalnem okolju.

Deli, kar ti je všeč