SEMPL > Novice

GoGreen – Prevozni partner konference SEMPL

23.10.2023

GoGreen – Prevozni partner konference SEMPL

Prevozi in najemi vozil so specialiteta podjetja GoGreen. Na trgu so prisotni že zadnjih 13 let in s ponosom se predstavljajo kot zanesljiv ponudnik vseh vrst prevozov (avto, kombi, avtobus). Sodelujejo v poslovnem segmentu in neposredno s končnimi kupci.

Zakaj GoGreen prevozi in najemi vozil?

• GoGreen vozniki poskrbijo za meet&greet servis, kar pomeni da sprejmejo potnike v avli prihodov ali v hotelskih recepcijah, jih in pospremijo do vozila ter poskrbijo za prtljago. Voda je potnikom vedno na voljo v vozilu.

• Z GoGreen niste nikoli prepuščeni samemu sebi, saj je njihova dežurna telefonska številka dosegljiva vse dni v letu, 24 ur na dan.

• Veliko pozornost namenjajo svojemu voznemu parku, ki ga nenehno obnavljajo, zato so avti novi, stari max. 6 mesecev, kar zagotavlja maksimalno udobje, varnosti in kvaliteto, ne glede na izbrano kategorijo vozila.

• Sledijo trendom ter spodbujajo trajnostni razvoj, imajo med vozili eno tretjino vozil 100 % elektrificiranih. Njihov vozni park vsebuje preko 50 vozil.

• Vozniki so oblečeni v obleko, prepoznavno zeleno kravato in govorijo tekoče slovensko in angleško. Podpisan imajo NDA sporazum, zato v vozilu zagotavljajo maximalno diskretnost in udobje.

• V GoGreen so prilagodljivi, nudijo dolgoročne najeme vozil, rent- a car, ponudbo vedno oblikujejo glede na vaše želje.

Za ponudbo jih kontaktirajte na: info@go-green.si ali na 051 303 404

Miranda Mladin

Miranda Mladin


izvršna direktorica za centralni marketing in inovacije, Atlantic Grupa

V času hitrih in nepredvidljivih sprememb, moramo biti nujno informirani, če želimo kvalitetno opravljati svoj posel. Na drugi strani pa nam ravno ta dinamika povzroča pomanjkanje časa. V tem leži vrednost SEMPL-a. Na enem mestu, v odmerjenem času se lahko srečamo s precejšnjim številom kakovostnih govorcev, strokovnjakov na svojih področjih in tako ostanemo v stiku z dogajanjem v ožjem, regionalnem in globalnem okolju.

Deli, kar ti je všeč