SEMPL > Govorci

Charlotte Hager

lastnica in ustanoviteljica, Comrecon Brand Navigation inštitut, Avstrija

Charlotte Hager

Charlotte

Charlotte Hager je ustanoviteljica in lastnica Comrecon Brand Navigation inštituta v Badnu pri Dunaju. Poleg kvalitativnih in kvantitativnih metod tržnih raziskav, se v inštitutu osredotočajo na nove metode: na kombinacijo kreativnih in inovativnih orodij s tradicionalnimi pristopi, kot npr. povezovanje metode LEGO® Serious Play® s fokusnimi skupinami ali spletnimi forumi. Cilj je omogočiti vpogled v potrošnika z namenom boljših marketinških strategij in uporabniške izkušnje.

Sledi

charlottehagercomrecon charlotte.hager

Dvorana Europa, 29.11.2019 ob 09:00-09:20

Planet audio 2025 – uporaba zvočnih vsebin v prihodnosti

Kvalitativna raziskava Comrecon Brand Navigation inštituta z neverjetnim vpogledom v navade uporabnika prikazuje uporabo zvoka v letu 2025. Študija v obliki zemljevida prikazuje uporabe avdio vsebin in razloži, kako se ljudje čustveno navezujejo na zvočne vire in jih posledično uporabljajo. Charotte nam bo predstavila zemljevid in razkrila, kako bodo avdio vsebine vplivale na naše življenje in delo v prihodnosti.

Dvorana Emerald, 29.11.2019 ob 11:45-12:15

Umetna inteligenca na pohodu: 7 nasvetov za užitek v vožnji

Napovedi kažejo, da bo konec leta 2020 devet od desetih novih avtomobilov povezanih s spletom. To pomeni preboj v spreminjanju naših voznih navad in pričakovanj, ki jih imamo do avtomobila. Ob pojavu množične uporabe avtonomnih vozil se odpira prostor za različne uporabniške izušnje, ki jih bo oblikovala umetna inteligenca. Kako je avto prenehal biti Faradayeva kletka za oglase, kaj počnemo v avtomobilu med vožnjo, kaj ko čakamo na semaforju, ali lahko čas vožnje spremenimo v ustvarjalni del dneva in zakaj zvok ustvarja neizbrisne podobe? Odgovore na vsa ta vprašanja bodo podali tri blondinke in Britanec.

Oglej si vse govorce