SEMPL > Govorci

Peter Hinssen

serijski podjetnik, svetovalec, osrednji govornik in avtor, Belgija

Peter Hinssen

Govorec Peter

Peter je kot serijski podjetnik, svetovalec, osrednji govornik in avtor eden najbolj iskanih mnenjskih voditeljev o radikalnih inovacijah, vodenju in vplivu vseh digitalnih stvari na družbo in poslovanje. Predava na različnih višjih šolah, kot sta London Business School (ZK) in MIT v Bostonu. Peter je ustanovitelj podjetja nexxworks, ki pomaga organizacijam, da postanejo prožna, inovativna in uspešna »pojutrišnjem«.

Sledi

phinssen hinssen

Dvorana Europa, 29.11.2018 ob 15:00-15:45

Dan po jutrišnjem

Henry Kissinger je v knjigi Svetovni red opisal recept za strateško katastrofo: »Ne moreš ostati relevanten, če zgolj uporabiš tisto, kar je že znano.« Pa vendar je to nekaj, kar podjetja vsak dan počnejo. Na jutri gledajo z znanjem, ki ga imajo danes, svoje območje udobja pa prenesejo v prihodnost in upajo na najboljše.

Večino življenja preživimo z mislijo na »danes«, vsi pa si želimo večkrat pomisliti na »jutri«. Obstaja pa tudi »dan po jutrišnjem«, prostor, kjer lahko nove ideje, poslovni modeli, radikalne nove tehnologije in koncepti spremenijo naše poslovanje za vedno. Dan po jutrišnjem je bil vedno daleč daleč stran. Do zdaj. Tehnologija je pospešila hitrost družbenih sprememb. Digitalno je prešlo od »prijaznega« k »odvratnemu« in kar naenkrat govorimo samo še o disrupciji in radikalnih spremembah. Poslovni modeli so se čez noč spremenili in »dan po jutrišnjem« prihaja prej kot kadar koli v preteklosti.

V svojem prispevku nam bo Peter razkril, kako se lahko podjetja uspešno pripravijo na »dan po jutrišnjem«. Kako se lahko prestrukturirajo v inovativne vzorce, ki jim bodo omogočili biti hitrejša, vitkejša in bolj odzivna ter kako lahko sledijo tempu zunaj svojih zidov in se pri tem osredotočijo na to, kako bodo ostala pomembna za svoje uporabnike.

Omogočil:

Oglej si vse govorce