SEMPL > Govorci

Lauren Kelly

psihologinja oblikovanja in ustanoviteljica, BehaviourStudio, Velika Britanija

Lauren Kelly

Govorec Lauren

Lauren pozna ljudi. Res pozna ljudi. Zakaj delajo stvari, zakaj ne, kaj želijo početi ali kaj bi bilo bolje, da ne bi. Lauren je priznana psihologinja za oblikovanje. Že med študijem psihologije je našla strast za globoko razumevanje akademskega sveta in reševanje izzivov pri oblikovanju. Leta 2014 je ustanovila BehaviorStudio, ki deluje na stičišču vedenjskih znanosti in oblikovalskega razmišljanja. Delajo z blagovnimi znamkami, ki želijo ustvariti učinkovitejše izdelke, oblikovati projektne skupine za izboljšanje uporabniške izkušnje in rešujejo izzive vedenjskih vzorcev. Lauren je svetovala naročnikom, kot so Microsoft, Coop, Britanska in Estonska vlada, Sky Betting & Gaming in Contentful in je tudi gostujoča predavateljica na D&AD, Estonski akademiji za umetnost in Hyper Island.

Sponzor

Sledi

laurenkelly-lk/?originalSubdomain=uk laurenkelly_lk

Dvorana Europa, 28.11.2019 ob 10:20-10:50

Če želimo naprej se moramo ozreti nazaj

"Veselimo se inovacij. Veselimo se tehnologij prihodnosti in trgov ter izzivov, ki šele nastajajo. Inovacije prinašajo pospešene sprmembe. Futuristi napovedujejo, da bomo v 21. stoletju doživeli dvajset tisoč let napredka. Kako nadaljevati z oblikovanjem, kreiranjem idej in inoviranjem za svet, ki ga ne poznamo?
Če želimo iti naprej, se moramo ozreti nazaj. Nazaj k tistemu, kar nas dela človeške. Na to, kaj nas vzpodbudi da nekaj počnemo in zakaj. Ogledati si moramo svoje možgane, ki so nespremenjeni že tisočletja in predstavljajo pomirjujočo stalnico v svetu hitrih sprememb. Zanje vlada skupek načel, ki nas združujejo. Načela, ki jih lahko uporabimo za oblikovanje na podlagi vedenja in za pristop imenovan psihologija dizajna. V tem predavanju bo Lauren pokazala, kako združiti načela vedenja, da boste lažje napredovali. "

Oglej si vse govorce