SEMPL > Novice

Znana je žirija za nagrade Sempler

5.09.2019

Znana je žirija za nagrade Sempler

Devetčlansko mednarodno žirijo za semplerje, nagrade za najboljše medijske strategije v regiji, bo letos vodila Eva Aljančič, izvršna direktorica pri HoT mobil in Ventocom.SI.

Prijave so že v teku in se zaključujejo 11. novembra 2019. Prejemniki nagrad bodo razglašeni na konferenci SEMPL, ki bo 28. in 29. novembra 2019 v Portorožu.

 

V žiriji priznani marketinško-komunikacijski strokovnjaki

Žirijo sestavlja devet raznolikih in uglednih strokovnjakov iz štirih držav, vodila pa jo bo Eva Aljančič, izvršna direktorica pri HoT mobil in Ventocom.SI. Pri ocenjevanju se ji bodo pridružili še Valentin Bufolin, vodja področja marketing pri Lidl Slovenija, Jelena Čadjenović, direktorica blagovne znamke in korporativne podobe pri Vip mobile, Belma Hadžiomerović, direktorica marketinga, korporativnega komuniciranja in trajnostnega upravljanja pri Raiffeisen Bank, Iva Kaligarić, super izvršna direktorica pri Señor, Mario Lovrić izvršni direktor UM Zagreb in UM Ljubljana, Lea Stanković, izvršna direktorica pri Communis DDB, Ivan Tušek, vodja oddelka za vsebino in kreativne strategije pri Degordian in Dino Zupančič, direktor in partner pri Agencija 101.

 

Predsednica žirije Eva Aljančič nam je zaupala, da bo najboljša medijska strategija leta 2019 v regiji morala vsebovati presežke pri vseh elementih, ki so del medijske strategije in torej izkazati dobro razumevanje problema oziroma izziva, ki ga rešuje, imeti dobro strategijo, kreativno idejo ter vse skupaj potrditi še v rezultatih. »Iskali bomo čustva in razum. Naježeno kožo in Excel. Jin in Jang. Kot želite. Ampak oboje,« je še dodala Aljančičeva.

 

Nagrade Sempler že sedemnajstič

Tekmovanje Sempler za najboljše medijske strategije v regiji Adriatik že sedemnajsto leto poteka v okviru konference SEMPL, ki razkriva najnovejše trende in inovacije s področja marketinga in medijev. Prijavitelji lahko dela prijavijo v kar trinajst različnih kategorij, najboljšemu izmed vseh pa bo žirija podelila nagrado Veliki Sempler. V Portorožu bosta podeljeni tudi posebni nagradi TOP Sempl za medijskega menedžerja leta, ki ga organizator izbira s pomočjo uglednih poslovnežev, in medijsko zvezdo prihodnosti.

 

 

Prijave del so možne na spletni strani konference SEMPL, prijavitelji pa so vabljeni, da tekmujejo z vsemi odmevnimi in uspešnimi projekti, ki jih lahko prijavijo v več različnih kategorij. Zadnji rok za prijavo se izteče 11. novembra 2019.

 

David Brier

David Brier


strokovnjak za znamčenje, oblikovalec, avtor knjižne uspešnice, ZDA

»Konferenca SEMPL in SEMPL-ova ekipa sta svetovna. Strokovna, vedno pripravljena na pomoč, zagnana in neumorna ekipa je pripravila vrhunski dogodek, ki je bil izjemno lepo sprejet, saj je navdihnil strokovnjake iz vse regije. Do nas govorcev so bili izredno pozorni in v veliko pomoč. Konferenca SEMPL je zagotovo lahko v vzor organizatorjem dogodkov in koordinatorjem.«

Deli, kar ti je všeč