Namestitev

Najboljši hoteli in posebna ponudba za udeležence SEMPL-a.

Namestitev

Grand Hotel Bernardin*****

Grand Hotel Bernardin je odlična izbira za vse, ki si želite udobnega bivanja v hotelu, ki gosti SEMPL. Vse sobe imajo privatni balkon s pogledom na morje. Preverite posebno ponudbo in se zbudite s čudovitim pogledom na piranski zaliv. Rezervirajte zdaj!

Enoposteljna soba 100 EUR
Dvoposteljna soba 130 EUR
(65 EUR na osebo)

*Cene vključujejo: nočitev z zajtrkom, parkirišče, Wi Fi, vstop v wellness center in davek. Doplačila: turistična taksa 1, 27 EUR/dan po osebi. Prijava 1 EUR na osebo za bivanje.

Grand Hotel Bernardin je odlična izbira za vse, ki si želite udobnega bivanja v hotelu, ki gosti SEMPL. Vse sobe imajo privatni balkon s pogledom na morje. Preverite posebno ponudbo in se zbudite s čudovitim pogledom na piranski zaliv. Rezervirajte zdaj!Enoposteljna soba
100 EUR


Dvoposteljna soba
130 EUR
(65 EUR na osebo)*Cene vključujejo: nočitev z zajtrkom, parkirišče, Wi Fi, vstop v wellness center in davek. Doplačila: turistična taksa 1, 27 EUR/dan po osebi. Prijava 1 EUR na osebo za bivanje.

Hotel Histrion****

Hotel Histrion se nahaja le streljaj od konferenčnega prizorišča, tik ob nekdanji cerkvi Sv. Bernardina. Udobno opremljene sobe in apartmaji imajo pogled na morje ali na laguno. Preverite posebno ponudbo. Rezervirajte zdaj!

Enoposteljna soba 78 EUR
Dvoposteljna soba 96 EUR
(48 EUR na osebo)

*Cene vključujejo: nočitev z zajtrkom, parkirišče, Wi Fi, vstop v wellness center in davek. Doplačila: turistična taksa 1, 27 EUR/dan po osebi. Prijava 1 EUR na osebo za bivanje.

Hotel Histrion se nahaja le streljaj od konferenčnega prizorišča, tik ob nekdanji cerkvi Sv. Bernardina. Udobno opremljene sobe in apartmaji imajo pogled na morje ali na laguno. Preverite posebno ponudbo. Rezervirajte zdaj!Enoposteljna soba
78 EUR


Dvoposteljna soba
96 EUR
(48 EUR na osebo)*Cene vključujejo: nočitev z zajtrkom, parkirišče, Wi Fi, vstop v wellness center in davek. Doplačila: turistična taksa 1, 27 EUR/dan po osebi. Prijava 1 EUR na osebo za bivanje.

HOTEL KEMPINSKI PALACE*****

Hotel Kempinski Palace se nahaja v urejenem portoroškem parku, ki je zaščiten kot kulturna dediščina. Hotel je odlična izbira za vse, ki želite uživati v vrhunskem wellness centru in v bazenih z morsko vodo. Rezervirajte zdaj!

Enoposteljna soba 104 EUR
Dvoposteljna soba 135 EUR
(67,5 EUR na osebo)

*Cene vključujejo: nočitev z zajtrkom, Wi Fi, vstop v spa center in davek. Doplačila: turistična taksa 1, 27 EUR/dan po osebi.

Hotel Kempinski Palace se nahaja v urejenem portoroškem parku, ki je zaščiten kot kulturna dediščina. Hotel je odlična izbira za vse, ki želite uživati v vrhunskem wellness centru in v bazenih z morsko vodo. Rezervirajte zdaj!Enoposteljna soba
104 EUR


Dvoposteljna soba
135 EUR
(67,5 EUR na osebo)*Cene vključujejo: nočitev z zajtrkom, Wi Fi, vstop v spa center in davek. Doplačila: turistična taksa 1, 27 EUR/dan po osebi.
Les Binet

Les Binet


Vodja učinkovitosti, adam & eve DDB

»Na SEMPL konferenci sem zelo užival. Zanimiv nabor ljudi, ki so mi predstavili regijo, o kateri nisem vedel dosti. Prav tako odlično prizorišče in lokacija.«

Deli, kar ti je všeč